Direktlänk till inlägg 24 februari 2007
Gjorde en supergod pizza idag: Fyra-sorters-ostar-pizza med färska kryddor!
Pizzadegen gjorde jag efter ett vanligt recept men med några deciliter fullkornsdinkel i också. Hem-kokt tomatsås hade jag i frysen. Brukar göra storkok så att det bara är att ta upp ur frysen när pizzasuget sätter in.
Fyllningen bestod av: röd paprika, rödlök, citron- och chilimarinerade oliver, färsk salvia och rosmarin, skivad chévre, parmesan, vitlöksost (krämig) och vanlig riven ost.
Det blev underbart gott, men inte så snyggt på bild.
Frågan är om jag åt för mycket. Ska ju på restaurang ikväll...
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
10 | 11 |
|||
12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 |
18 |
|||
19 | 20 |
21 | 22 |
23 | 24 | 25 |
|||
26 | 27 | 28 |
|||||||
|