Direktlänk till inlägg 18 maj 2007
Idag ska vi göra något riktigt smaskigt till efterrätt. Rabarbern i trädgården har skjutit i höjden så det är bara att börja skörda.
Du behöver rabarber socker vaniljvisp och naturell yoghurt eller turkisk youghurt + vaniljsocker mandelbiscottis(& ev flagad mandel)
Smält skivad rabarber med socker långsamt i en kastrull, ca 400 g till 1 dl socker. Låt kallna. Blanda vaniljvisp och youghurt 50-50 eller blanda i vaniljsocker i turkisk youghurt (smaka av hur mycket du vill ha) Rosta ev flagad mandel i torr panna och krossa biscottisarna grovt.
Varva rabarber, biscottis och yoghurt i fina glas. Avsluta med youghurt och garnera med rostad mandel.
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 | 16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 | 26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|