Direktlänk till inlägg 22 september 2007
Surdegandet och långbaket har fåt stryka på foten allt för länge, så när mini bestämde sig för att gå upp kl sex i morse var det bara att trycka på gasen.
Nu ligger fyra italienska bröd av vetemjöl och polenta på svalning. Två surdegsbröd står på stenen i ugnen och gräddas och två ligger på jäsning.
Bakspaden jag kom över i somras har äntligen blivit invigd, och det med råge!
När jag tänker efter borde jag nog skaffa en större frys, eller bjuda hem en herrans massa människor på thé och mackor...
*tillbaka till ugnen*
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
9 | |||
10 |
11 | 12 |
13 |
14 | 15 | 16 |
|||
17 | 18 |
19 | 20 |
21 | 22 | 23 |
|||
24 | 25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 | |||
|