Direktlänk till inlägg 15 oktober 2007
Helgens höjdare och nedturer:
Mysigast: bubbelvin och snacks på hotellrummet med älsklingen
Äckligast: En bylguuuursallad (ja, servitrisen uttalade det så) som var restaurangens enda utbud av vegetarisk mat. Ja men tänker ni, en bulgursallad kan ju vara jättegott. Jo då, men hur spännande är det med buljongkokt bulgur med några mjuka paprika- och broccolibitar samt tre oljigt stekta sparrissnuttar? Och till detta, tada: salsa!
Genuinast: Ett trevligt konditori med fint bevarad inredning och stora höga glasskålar på fot fyllda med karameller. Trevlig personal också och ett fantastiskt stort utbud!
Inköp:
Tråkigast: Så fort vi kom hem fick jag 39 graders feber, så den enda egna mat jag kan blogga om är nyponsoppa...
Bild kommer när jag orkat rulla ur soffan.
*uppdaterat, före och efterbild, pepparkvarnen och mina tre köksfynd*
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
7 | |||
8 |
9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 | 16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 | 25 |
26 | 27 |
28 |
|||
29 |
30 | 31 | |||||||
|