Direktlänk till inlägg 28 november 2007
Nu är fina kakurken fylld med spröda bruna pepparkakor (och nej jag har fortf inte fått svar på min fråga om att publicera receptet...)
Jag har kavlat och kavlat, men nu hoppas jag att de räcker ett tag!
Ett tips till såna som jag med kort tålamod:
Det blir ju en himla massa kavlande fram och tillbaka och en massa spillbitar som man får kavla om hela tiden. När det börjar närma sig sluttampen lägger jag spillbitarna på en egen plåt och gräddar. Dessa fulkakor kan man använda när jag man ska göra pepparkakscheescake, ädelostbollar och sånt. Det är ju ändå ingen som ser hur kakorna såg ut innan och du slipper arbeta ihjäl dig bara för att sen stå och krossa sönder de små grisarna.
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | ||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | |||
12 | 13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 |
25 |
|||
26 | 27 |
28 | 29 | 30 | |||||
|