Direktlänk till inlägg 30 november 2007
En bra upphälld öl tycker jag ser ut som en muffin eller en sufflé kanske.
Nu när jag slagit publikrekord efter matnörderiet så är det fler som vill ha del av kakan. I kväll, när jag slagit upp en öl med otroligt fin skumkrona tyckte maken att äras den som äras bör. Ja, det är han som lärt mig hur man gör det. I början av vår karriär som kärlekspar jobbade han nämligen som bartender och försökte bland annat snärja mig med väääldigt starka White Russians, under förespeglingen att det bara var snåljåpar som köpte drinkar gjorda på treor och fyror.
Den lätta gick jag inte på utan han fick snällt följa mig till taxin och stå kvar okysst. Men det var då det och det här handlar ju inte alls om mat.
Kvällens öl var i alla fall god.
Trevlig helg!
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | ||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | |||
12 | 13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 |
25 |
|||
26 | 27 |
28 | 29 | 30 | |||||
|