Direktlänk till inlägg 14 december 2007
Om jag, och bara jag, fick bestämma skulle det stå bulgursallad på bordet bra mycket oftare!
Här är en version med lite adventskänsla!
Blanda kokt fullkornsbulgur med några strimlade torkade aprikoser, babyspenat, strimlad paprika och halverade coctailtomater. Blanda en vinägrett av rapsolja, citronsaft, mango balsamico, örtsalt och peppar och häll över salladen. Blanda väl och strö över valnötter, grovhackade eller bara sönderdelade med nyporna.
Eftersom salladen blir lite söt av sig är det gott att väga upp med något starkt och surt. Jag serverade den till kikärtsbiffar, sweet chilisås och en klick turkisk youghurt. Mums!
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 |
9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 | 28 |
29 |
30 | |||
31 | |||||||||
|