Direktlänk till inlägg 27 december 2007
Aha! Jag är gräsänka för några dar och vad ägnar sig väl en gräsänka åt om inte ohämmat ätande av allt sånt som övriga familjen ratar!
Först på menyn står rökt lax och dillstuvad potatis.
Vad dricker man egentligen till det?
Sen måste jag bara testa Ilvas pasta med purjo, rosmarin och brysselkål. (Nu vrider sig nog i alla fall maken i lite hemlängtansplågor, för brysselkål gillar han!) Men jag, jag gillar inte brysselkål. Trots det har jag bestämt mig för att jag faktiskt gör det. Detta efter att ha läst en artikel om att det kan vara gener som styr om man gillar sådana här beska saker som grapefrukt, kaffe och brysselkål. Nu hittar jag såklart inte artikeln så det blir ett ovetenskapligt refererande, men jag gillade i alla fall det mesta på den där listan som radades upp. Alltså måste jag gilla brysselkål, eftersom jag har genen och nu ska jag bara hitta ett bra sätt att laga till den på!
Mousserande vin och öl har jag i kylen och choklad i skafferiet. Undrar hur rund man kan bli på tre dar ;-)
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 |
9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 | 28 |
29 |
30 | |||
31 | |||||||||
|