Direktlänk till inlägg 30 mars 2008
Vi lagade fisksoppa med saffran till påsk och serverade både levainbröd och surdegsbröd till. En röra med valnötter och chèvre till var läckert!
Valnötsröra med chèvre:
Rosta valnötter i torr panna på medelvärme. Häll mot slutet även ned någon tesked senapsfrön. Rosta tills fröna börjar poppa och blir grå, också en liiiten stund till. Ställ åt sidan.
Skär bort kanterna på chèvren och smula sönder den. Mosa med matgrädde eller cremefraiche tills du får en bra konsistens. Rör ned nötterna och fröna, tillsätt lite flytande ljunghonung, flingsalt och peppar.
Smaka av.
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 | 5 |
6 |
7 |
8 | 9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 | 14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 |
19 |
20 | 21 | 22 |
23 |
|||
24 | 25 |
26 |
27 |
28 |
29 | 30 | |||
31 |
|||||||||
|