Direktlänk till inlägg 29 april 2008
...när man kan äta vinägrettpotatissallad med smak av senap?
Jag tror aldrig att jag kan få nog av fräsch potatissallad och med gröna linser i salladen och nystekt haloumi vid sidan blir jag helt okontaktbar!
Här är ett recept, igår blev det något av skåprensartema på det hela: senap, honung, gräslök, olivolja, vitvinsvinäger, salt, peppar och pressad citron i vinägretten.
Några strimlade knipplökar, mycket linser, några körsbärstomater och rostade senapsfrön, svart kummin och pumpafrön på toppen.
Tur att det blev över till matlåda. Hej!
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 |
6 | ||||
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 |
16 |
17 | 18 |
19 | 20 | |||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 | 26 |
27 | |||
28 |
29 | 30 |
|||||||
|