Direktlänk till inlägg 21 mars 2009
Sitter här gôtt trött efter en härlig utedag. Håret luktar brasa och barnen är fullproppade med grillkorv.
Fröer är beställda till sommarens odlingar: mangold, rödbetor, rädisor, daikonrättika och annat gott. Svärmor har utlovat fina tomatplantor och myntan börjar skönjas under snötäcket. Julgranen med utebelysning som frusit fast under ett takras blundar jag för.
Åh vad härligt det är med vårdagjämning och hopp om ljusare tider, efter den här vintern som gjort att jag känner mig som ett utsketet päron utan immunförsvar. Nåja, fyra månaders hosta har inte resulterat i så många träningstillfälle, men ändå fyra rutor på magen. Nu gäller det bara att hosta lite djupare så har jag ett sexpack till bikinisäsongen!
I sommar ska vi bygga om vårt kök! Är det sant? Kan det bajsbruna köket utan arbetsyta bli ett minne blott?
Det här med kök... det är ju ett ganska viktigt rum om man som jag spenderar en hel del tid där. I sommar ska vi bygga ett nytt och jag längtar-bävar-svettas-trängtar. Hur använder man ytan på bästa sätt? Vad är värt att satsa på och inom vilka områden kan man spara? Ska vi behålla nuvarande planlösning eller tänka nytt? Ibland märker jag att jag bara ser hinder i form av murkåpa, dörröppningar på fel ställen osv istället för vilka möjligheter som finns. Faktum är i alla fall att det saknas en lång vägg som skulle kunna borga för en obruten arbetsgång. Nu överväger vi att slå ut en vägg för att råda bot på det, men jag vill verkligen höra era bästa tips på vad man ska tänka på när man planerar. Det är ju några år framöver som man ska trivas där sen! Finns det nån där ute med bildexempel på egna fiffiga lösningar, har du några bra allmänna tips? Jag länkar som vanligt mer än gärna!
Hej hopp!
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | |||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | 14 |
15 | |||
16 | 17 |
18 |
19 |
20 |
21 | 22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 | 31 |
||||||||
|