Direktlänk till inlägg 30 juni 2013
Hej
här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl?
Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst?
Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enbart detta sädesslag i sin kvarn. Kan man kalla brödet glutenfritt då, eller finns det andra kriterier som spelar in?
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Imorgon firar vi kvinnodagenGrattis tilll alla kvinnor eller?Året är 2013 och fortfarande behövs det en dag för att sätta fokus på kvinnofrågan, på jämställdhet, på det som borde vara självklart: trygghet, lika lön för lika arbete, rätten till sin eg...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 | |||
|