Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

AinaGunilla

12 januari 2014 14:10

Hur länge håller sig Kimchin i kylskåpet? Har just min första Kimchi i saltvatten i kylskåpet!! 😀😀😀 Spännande!

Vera

14 januari 2014 16:35

Åh den håller sig lääänge! Men frågan är om du verkligen ska ha den i kylskåpet innan den börjat jäsa? Luktar det fis? Då är det rättikan som börjat jobba :)

 
Ingen bild

Faster AinaGunilla

4 januari 2014 16:53

Kan man ha vitkål istället för Kinakål i din goda Kimchin?
Kram

Vera

4 januari 2014 22:20

Ja! Det blir gott. Du kan testa att strimla tunt och ha större bitar för att se vilket du tycker blir godast!

 
Ingen bild

Peter

25 december 2011 12:01

Hej! Hur länge ska man rosta nötterna i stekpannan respektive ugnen??/Peter...

Vera

27 december 2011 08:21

Hej!
Vet inte vilket av mina inlägg som genererat frågan, men generellt är det svårt att säga en exakt tid. Det viktigaste är att inte använda för hög värme, röra runt emellanåt och hålla koll på färgen!
Det här tycker jag är ett av de bästa tipsen, men min ugn är lite för snabb så jag brukar röra om en gång och låta gå en extra stund i ugnen: http://matalskaren.taffel.se/2011/05/03/konsten-att-rosta-mandel/
God fortsättning!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards