Direktlänk till inlägg 9 mars 2010
2-3 portioner
1 paket fast tofu
1 msk chilisås
2 msk sojasås
1 tsk dijonsenap
1 tsk cajunkrydda eller grillkrydda
vetemjöl
1 ägg/ kikärtsmjöl blandat med vatten
pankosmulor/ströbröd
Blanda chilisås, senap, sojasås och kryddor i en skål. Pensla tofun runt om med kryddblandningen. Doppa skivorna i mjöl sedan uppvispat ägg eller kikärtsmjölsblandning och sist i panko/ströbröd. Stek skivorna i en skvätt rapsolja tills de är gyllenbruna och frasiga.
Servera med exempelvis guacamole och ugnsrostade rotsaker som potatis, palsternacka och morötter. Olja, salt och peppar räcker gott som smaksättning.
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 | 9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 | |||||||
|