Direktlänk till inlägg 26 januari 2007
Idag har vi ätit riktigt gott! Ugnsrostade rotsaker med quornfiléer och rödvinssås.
Rotsakerna rostade jag i den här marinaden
Har även testat att göra dessa potatisar till en buffé och de var mycket uppskattade. Gjorde även en böndip till den gången med rostade tomater, vitlök och cannelinibönor. Receptet finns i Soppor, bröd och röror, Eisenman.
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | |||
29 |
30 | 31 |
|||||||
|