Direktlänk till inlägg 14 maj 2008
Kokboken jag pratade om tidigare i veckan är Kök i Hanoi. En otroligt rolig kokbok som introducerat mig i ett kök jag knappt stiftat bekantskap med innan. Att provlaga rätter ur boken var en ren fröjd: krabbkakor, färska vårrullar, dipsåser som nuoc cham & nuoc leo och himelsk aubergine.
Eftersom man oftast serverar många rätter tar det en hel del tid att laga maten, men vilken belöning sen! Extra kul blev det att laga eftersom pappa i påskas hade släpat med sig en hel del matvaror från Vietnam.
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | ||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | |||
12 |
13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
24 |
25 |
|||
26 | 27 |
28 |
29 | 30 |
31 |
||||
|