Direktlänk till inlägg 2 april 2007
En vårig fräsch lunch blev det igår!
Det här behöver du: Tortillas, couscous, matyoughurt, bladspenat, tomat, avokado, nätmelon, salladslök och färsk basilika.
Koka upp vatten och låt couscousen stå och dra, kryddad med vegetakrydda. Gör under tiden iordning salladen och häll på en skvätt citronjucie och olivolja. Krydda med örtsalt och peppar.
Stek sojabullar eller falafel i en panna och värm tortillan i ugn/micro.
Fyll tortillan med couscous, sallad och sojabullar. Klicka på en matsked youghurt och/eller sweet chili eller annan god sås.
Vik ihop och ät
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 | 3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 | 19 | 20 |
21 |
22 |
|||
23 | 24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|