Direktlänk till inlägg 3 juni 2007
Klyftpotatis är gott till grillat och den här kryddblandningen har jag snöat in på helt:
Cajunkrydda
1msk vitlökspulver, 1msk lökpulver, 2tsk vitpeppar, 2 tsk svartpeppar, 2tsk timjan, 1/2 tsk oregano och 1 1/2 tsk kajennpeppar
För att inte behöva använda så mycket olja till klyftpotatisen brukar jag lägga den i en påse, hälla i kryddor och olja, stänga påsen och mojsa runt så att potatisarna blir riktigt ingnidna innan du häller dem i ugnsform och ställer in i ugnen, ca 225 grader.
(och ja, datorn är fortfarande död, därför blir det bara sporadiska inlägg och inga bilder :( )
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | |||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 |
20 | 21 |
22 |
23 | 24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
||||
|