Direktlänk till inlägg 4 april 2008
I Veras kök ska det bakas Fougasse efter olika recept i helgen. Det ska bli ett av mina bidrag till en studentbuffé i juni och då måste man ju hitta det ultimata receptet.
Sen ska jag finurla på vad man serverar på en after-work, för en sån tillställning ska jag ha nästa vecka. Har ni några tips? Vad vill du äta på en after-work-buffé?
Sist men inte minst, inte mest för kakornas skull då, utan bebisgos, hoppas jag att vi ska få komma på ett litet tvillingkalas i helgen.
Jag vågar mig nog i alla fall på att utlova en fougasse-rapport vad det lider och i eftermiddag ska jag se om det går att skaka liv i en gammal levain som vilat sig i kylen sen påsk.
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 |
6 | ||||
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 |
16 |
17 | 18 |
19 | 20 | |||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 | 26 |
27 | |||
28 |
29 | 30 |
|||||||
|