Direktlänk till inlägg 16 november 2007
Med eller utan våg, nu är pepparkaksdegen satt, så att den ska hinna bli riktigt god till första advent.
Nu måste jag bara ta tjänstledigt från jobbet också, för att med min egen kropp som barriär framför kylskåpet skydda den stackars degen från att gå en förtidig död till mötes. Både stora och små monster kastar lystna blickar på den när de plockar ut smör och ost ur kylskåpet.
Riddarbageriets pepparkakor tycker jag blir bäst. De innehåller riktigt mycket kryddor och blir inte mesiga i smaken. Jag väntar fortfarande på svar om jag får publicera receptet, så vi får se om jag kan lägga upp det!
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | ||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | |||
12 | 13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 |
25 |
|||
26 | 27 |
28 | 29 | 30 | |||||
|